— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona
Bel onze adviseur
voor een gratis prijsofferte
0800 20 950

AVANSIS DHM/DHE

Voordelen van deze huislift

  • Hydraulisch of elektrisch aangedreven
  • In gemetste schacht of zelfdragende structuur
  • Max snelheid van 0.15 m/s
  • Hefvermogen: max 400 kg
  • Hefhoogte: max 25 m
  • Liftput: min 12 cm - max 40 cm

De Avansis DHM/DHE is de meest praktische en betrouwbare oplossing om verschillende verdiepingen te overbruggen. Dankzij zijn stijl, geruisloze werking en discretie kan deze huislift perfect worden geïntegreerd in om het even welk nieuw of bestaand interieur.

De huislift is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en is ontworpen om een optimaal gebruik te garanderen, met aandacht voor de esthetische vormgeving.

De Avansis DHM/DHE wordt hydraulisch aangedreven en kan zowel in een gemetste schacht als in een zelfdragende structuur worden geplaatst. De personenlift verplaatst zich met een maximale snelheid van 0,15 m/s. Elke rit verloopt uiterst zacht en comfortabel: de huislift start en stopt schokvrij. Het aantal stopplaatsen is onbeperkt. De Avansis DHM/DHE heeft een hefvermogen van 400 kg en een maximale hefhoogte, conform de richtlijnen, van 25 meter. De installatie van de Avansis DHM/DHE is snel en eenvoudig. Een aparte machinekamer is niet vereist, een koker en een kleine liftput volstaan. Drastische aanpassingen zijn dus helemaal niet nodig om deze lift in uw huis te bouwen.

Probeer onze huisliften uit in uw buurt

U wil de huislift in werking zien alvorens u koopt? Dit kan uiteraard in onze showroom te Waregem.

Ook bij een klant van ons in uw buurt kan u zowel de huislift komen bekijken en onze tevreden klant aan het woord horen.
Probeer onze huisliften uit in uw buurt
service 24/24 - 7/7

Een huislift voor elke prijsklasse

Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u de perfecte huislift. We overwegen met u de voor-en nadelen per huislift in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Wij beogen een unieke oplossing op maat van uw huis. Enkel zo installeren wij de huislift die bij u en uw woning past. De prijzen van onze huisliften in België sluiten aan op uw mogelijkheden.

Vraag een offerte op maat aan

Meer dan 50 jaar ervaring en know-how

Uitsluitend met de grootste zorg en de meest kwaliteitsvolle onderdelen installeren wij een huislift. Onze professionele aanpak levert alleen maar tevreden klanten op. Voor elk type woning vinden wij een oplossing. De monteurs van elke huislift werkt met de grootste precisie. Méér dan 50 jaar ervaring en expertise verzekert iedere klant in België een huislift op maat.

Ontdek de verhalen van onze tevreden klanten