— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona

Is uw huis geschikt voor een lift? Vast wel!

woensdag 19 april 2017
Een lift is niet alleen een prima investering, u verzekert er ook een
langdurige toekomst in uw eigen huis mee. Maar hoe weet u nu of uw
woonst geschikt is voor een huis-, trap- of plateaulift?

Voor ieder huishouden biedt Comfortlift Orona een elegante en compacte oplossing. De hamvraag is: hoeveel hoogteverschil wilt u thuis overbruggen?

Minder dan 1 meter?

Een ware innovatie is de FlexStep. Op het eerste zicht een gewone trap, maar met een simpele druk op de knop om te vormen tot een handige plateaulift. De FlexStep kan worden gemonteerd zonder de bestaande structurele elementen te veranderen.

Alleen de trap als obstakel?

Indien enkel de trap voor u een hindernis vormt, bieden onze trapliften een prima oplossing. Zo biedt onze traplift TWO zeker en vast een veilig alternatief. Bij het ontwerp werd alles in het werk gesteld om de rail en het stoeltje zo compact mogelijk te houden. Bovendien kan u de bovenbuis nog als extra leuning gebruiken.

Tot 13 meter overbruggen?

Ook voor grotere afstanden biedt Comfortlift Orona een op maat gemaakte oplossing. Onze liften zijn uitermate compact en flexibel waardoor ze gemakkelijk in kleinere ruimtes geïntegreerd kunnen worden, dit vanaf 1 meter. Onze huislift Avansis DHM is op dit vlak een echte aanrader: een aparte machinekamer is niet vereist, een koker en een kleine liftput volstaan om u te helpen de afstand te overbruggen.

Meer weten?

Bezoek vrijblijvend, liefst op afspraak, onze toonzalen in Waregem, Wemmel of Battice. Zoekt u een toonzaal dichterbij? Onze liften staan ook op vele andere adressen opgesteld. Wij bezorgen u met plezier de dichtstbijzijnde locatie. Voor meer informatie of een afspraak kan u terecht op het gratis nummer 0800 20 950. Wij helpen U graag verder!