— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona
  • Home
  • Blog
  • De zoektocht naar een huislift: het waar, waarom en wanneer van de Comfortlift huislift.

De zoektocht naar een huislift: het waar, waarom en wanneer van de Comfortlift huislift.

vrijdag 15 december 2017
U wilt graag langer thuis blijven wonen, maar de trap in uw huidige woning speelt u steeds meer parten? U ontwikkelt prachtige woonprojecten en u bent op zoek naar een huislift van een
degelijke prijs/kwaliteit? Van privé-woningen tot duplexen tot mensen die nog moeilijk
ter been zijn: Comfortlift Huisliften biedt een oplossing op maat.

Een huislift voor in uw woning

Een handicap, een auto-ongeval met blijvende schade, een dagje ouder worden, … Het zijn stuk voor stuk zaken die het u knap lastig kunnen maken om vrij door uw woning te kunnen bewegen. En uw eigen woning? Uw thuis? Die laat u niet zomaar achter. In zo’n geval is een huislift een goede oplossing. Naast de meerwaarde die zo’n huislift heeft voor uw woning laat het u ook toe langer thuis te blijven wonen. Bij Comfortlift Huisliften kiest u steeds voor een oplossing op maat: de afwerking gebeurt bijgevolg volledig naar uw wens. En ook naar kleur, verlichting en vloerbedekking toe zijn de keuzes quasi oneindig. Tot slot is er niet super veel kap- en sleurwerk vandoen bij de plaatsing van uw huislift. In tegenstelling tot de plaatsing van vele andere liften, moet de chape niet noodzakelijk worden weggekapt om een diepe put te voorzien.

Een huislift voor uw appartementsblok of woonproject

Als projectontwikkelaar of eigenaar van een appartementsgebouw of duplex bent u misschien al bekend met de offerteaanvraag van een huislift. In dit geval wilt u wellicht twee zaken: kwaliteit enerzijds, rentabiliteit anderzijds. Of in het geval van een verouderde huislift: geen lastige telefoontjes meer op zondagavond over een haperende huislift. In ieder geval: Comfortlift Huislift biedt u een gepaste oplossing, binnen het gewenste budget. Vraag hier uw offerte aan.

En wanneer kan mijn huislift dan geleverd worden?

Eens besteld dient de leveringstermijn van uw huislift nog zo lang niet te zijn. Bij Comfortlift Huisliften voorzien we een leveringstermijn van om en nabij 12 weken.

Heeft u nog vragen? U wilt een offerte? Neem hier contact op. Onze vertegenwoordigers staan u graag te woord.

Andere blogberichten voor huislift