— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona
Bel onze adviseur
voor een gratis prijsofferte
0800 20 950
  • Home
  • Blog
  • Coopman Orona genomineerd voor de Trends Gazellen

Coopman Orona genomineerd voor de Trends Gazellen

maandag 12 februari 2018
Ieder jaar publiceert Trends een ranglijst met de snelst groeiende bedrijven van het land, ook wel de Trends Gazellen genoemd. En ook dit jaar speurde het magazine onze vijf Vlaamse provincies af naar ambitieuze en groeiende ondernemingen! Wij waren dan ook super trots om te horen dat Coopman Orona, ons moederbedrijf, zich tot de genomineerden mocht rekenen.

De Trends Gazellen: hoe gaat het in zijn werk?

Bij hun zoektocht naar de Vlaamse Trends Gazellen gaat Trends op zoek naar snel groeiende uitblinkers, elk binnen hun categorie: kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Hierbij baseren ze zich voornamelijk op groei: hoe sneller de groei, hoe hoger de rangschikking. Dit houdt o.a. de groei van het personeelsbestand, de omzet en de cashflow in. De nummer 1 krijgt dan, als alles goed verloopt, de officiële titel van Ambassadeur van de Trends Gazellen!

Coopman Orona als potentiële Trends Gazelle!

Mensen met een beperking mobiliseren: dat was en is ons doel. Vandaag doen we dit op wereldwijde schaal. En het keiharde werken werpt zijn vruchten af! Dat zagen we ook dit jaar terug bij Coopman Orona: een aanzienlijke groei in omzet, in personeel en in toegevoegde waarde. Zo steeg onze omzet in 3 jaar tijd van 40 naar 50 miljoen euro en kregen we er sinds 2014 ook een 40-tal nieuwe werknemers bij. Wat ons betreft een mooi resultaat!

Wij zijn alvast enorm fier op deze nominatie en kijken enorm uit naar het resultaat! Reaching further together! Wij houden jullie op de hoogte!

Reacties:

Plaats een reactie: