— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona
  • Home
  • Blog
  • Bezoek onze Comfortlift stand op de Bedrijven Contactdagen

Bezoek onze Comfortlift stand op de Bedrijven Contactdagen

maandag 06 november 2017
Begin december schiet de 16e editie van de Bedrijven Contactdagen uit de startblokken! En ook team Comfortlift/Coopman Orona is weer van de partij! Dit met onze allernieuwste huisliften
en hefplateaus! Wat, waar en hoe? Dat ontdek je hieronder!

De Bedrijven Contactdagen: wat je ervan mag verwachten

Aanwezig in de B2B sector? Dan heb je er wellicht wel al van gehoord. Met maar liefst 600 exposanten mogen we de Bedrijven Contactdagdagen gerust het grootste contactevent van België noemen! En deze contactdagen berusten op één grote succesformule: nl. het fysiek samenbrengen van ondernemingen en ondernemers, het samen ontdekken van business opportuniteiten en het stimuleren van ondernemerschap. Een bezoekje waard dus!

Comfortlift op de BCD: waar en wanneer kan je ons vinden?

Duid 6 en 7 december alvast met een groot uitroepteken aan in je agenda, want dan vind je onze allernieuwste huisliften en hefplateaus terug in onze Comfortlift-beursstand. En ook dit jaar blijven we in Spaanse sferen! Kom dus ook dit jaar gerust eens langs en proef onze Spaanse delicatessen. En vanaf welk uur ben je welkom? De BCD-beurs opent zijn deuren omstreeks 14u en gaat weer dicht om 21u. Stand nummer 227!

Onze Comfortlift-stand gratis en voor niets bezoeken? Registreer je voor een gratis bezoek!

Zegt gratis inkom jou wel iets? Registreer je dan zeker en vast op voorhand en garandeer uzelf een gratis bezoek. En hoe doe je dat? Via deze link!

Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen! En anders zien wij jou 6 of 7 december zeer graag terug in onze stand! Tot dan!