— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona
  • Home
  • Blog
  • Bezoek ons volgende week op UTILITY2BUILD te Kortrijk!

Bezoek ons volgende week op UTILITY2BUILD te Kortrijk!

woensdag 20 september 2017

U bent bouwheer of projectontwikkelaar? Dan is dit wellicht iets voor u! Volgende week woensdag is het immers weer zover. UTILITY2BUILD, het nieuwe (ver)bouwplatform en evenement schiet volgende week woensdag 27 september terug uit de startblokken. En ook Comfortlift en zusterbedrijf Coopman Orona zijn van de partij!

Een huislift op UTILITY2BUILD? Het concept in een notendop

UTILITY2BUILD is een nieuw (ver)bouwplatform opgericht door de organisatoren van ARCHITECT@WORK. Het evenement biedt antwoord op de vraag naar een degelijk contactplatform binnen de utiliteits- en projectbouw, met enerzijds de focus op materialen en technieken en anderzijds mogelijkheden tot netwerken en kennisoverdracht. Dit evenement verschilt van de algemene bouwbeurzen, vaak gekenmerkt door hun particuliere insteek. Wilt u dus graag weten hoe een huislift te integreren in uw bouwproject? Breng dan zeker eens een bezoekje aan onze stand!

Comfortlift Huisliften op UTILITY2BUILD

En waar kan u ons vinden? UTILITY2BUILD zal doorgaan in Kortrijk Expo, woensdag 27 en donderdag 28 september. Telkens van 13u00 t.e.m. 20u00 's avonds. Comfortlift Huisliften alsook Coopman Orona vindt u terug in hal 4, standnummer 42! Ons team staat u alvast met plezier te woord. Tot dan!

Andere blogberichten voor utility2build